Stiltje

Här händer inget. Väntar på delar till Hondan från David Silver. Det verkar dröja.
Ska försöka hitta membran till Kawans förgasare den här veckan. Grannen har nog sett hur ledsen jag ser ut , så idag fick jag låna hans Triumph America. Trevlig hoj. Det blidde 12-13 mil. Hade jag mera pengar skulle jag skaffa en Triumph , fast en Thruxton.

Är det sommar ?

Dagen efter det sista hurtiga inlägget var situationen med Hondan den samma som innan. Förgasarsmällar , orkeslös, misständningar, svartrök. Förnedrande hemfärd. Inställd kvällstur. Inställd sommar ?

Nu ser det ut såhär i verkstaden / boden. Med det finns hopp om livet. Hittade en konstig storlek på huvudmunstycket (78) och en trasig o-ring på 4:ans nålventilsäte. Kan ju vara en orsak.Jag tror jag kört 16 mil motorcykel den här sommaren...

Högsommar

Kawasakin står i boden/verkstaden. Förnedrad utan förgasare. Dessa ligger på en bänk och väntar på en ägare som skall hitta inspiration. Ågaren har ingen. Han vill däremot köra. Bryta igenom kurvor. Accelerera.

Tur att Hondan lever. Körde den runt Alnö igår ganska sent , efter 22 . Det öppna 4-1systemet genererade en del sura miner nere i Spikarna. Hoppsan.

Den går bra..eller i varje fall går den. Den behöver choke om jag skall åka fort, men jag behöver inte åka fort.

Insåg att det inte blir oljestänk på vänsterskon längre. I flera sekunder var jag glad för det , men sedan insåg jag att det kanske inte är ett bra tecken. Får kolla oljenivån innan nästa sväng.

RSS 2.0